Bærbart Ekkolod – knald eller fald.

Blog Ekko 1Man kan vel roligt sige at man bliver lidt skeptisk, når et ekkolod kun koster kr. 650,- og tilmed er transportabelt/bærbart.

Men man skal jo ikke skue hunden på hårene, så det skulle prøves. Loddet blev hentet hjem fra Fladen Fishing i Sverige og batterier blev indkøbt (medfølger ikke).

Denne dejlige sommeraften i august skulle det stå sin test. Bilen blev drejet i retning af Bagsværd Sø, nærmere bestemt den lille båd bro ved Aldershvile Slotspavillon.

Blog Ekko 2Var stadig lidt skeptisk da jeg smed transduceren i vandet. Den flød uden problemer og endda rimeligt langt ud, da den er monteret med 7,5 meter langt kabel.

Tændte for loddet og kunne straks aflæse at der var 0,8 meter dybt. Var faktisk rimelig imponeret af dette lille håndholdte ekkolod og så til en pris på kun 650 kroner.

Glæder mig til at prøve det ude på søen og se om den også kan finde fiskene – men for mig er det faktisk dybden der er det vigtigste.

DBlog Ekko 3ette lod kan bruges i flyderingen, fra båd, fra bredden, ja du bestemmer selv. Fladen i Sverige siger at det også kan læse gennem is, men det fik jeg ikke lige testet (her i august).

For Fladen Fishing bærbare ekkolod var det knald eller fald – og for mit vedkommende var det knald. Guld til små penge.

Så er det store spørgsmål bare, er det noget vi skal have i sortiment? Hvad siger i?

Happy Fishing.

Jesper.

Forst og Jagthuset

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s