Nanofil’s Dåb

Nanofil’s dåb.

nanoFil_logo2

 

Berkley skriver på Deres hjemmeside:

Lystfiskere vil opleve usædvanlig kaste længde og præcision giver dem mulighed for at dække mere vand og fange flere fisk!

Nul elasticitet betyder fantastisk følsomhed. Nu kan du føle alt fra den letteste nap til den ultimative fighter.

 Med en utrolig høj styrke / diameter-forhold, er dette den tyndeste Berkley line endnu. Dette betyder, at du kan fiske med tyndere line end nogensinde før.

Nul hukommelse eliminerer praktisk talt line kludder, hvilket betyder, at du bruger mindre tid på at udrede linjer og mere tid på at fiske.

NU SKULLE DET TESTES!

476e1e4efc75dddfa36e15cd70488ea2

Det var endelig blevet weekend, alt var pakket og hjulet var spolet op med Nanofil 0,163mm. Gardiner blev trukket fra og øv. Det havde blæst op i løbet af natten og nu stormede det nærmest. Du kan tro at det bliver løgn. Turen var arrangeret og jeg var klar. Afsted mod nordkysten.

Kørte af kystvejen på vej mod nordsjælland og vinden tog godt i rattet. Stoppede flere steder undervejs, men blæsten forhindrede seriøse kast og fiskeri. Efter flere forsøg, endte turen i Hornbæk. Der var lidt læ ved molen og grejet blev pakket ud og rigget til.

Nu skulle Nanofil ha’ sin dåb. Det første kast gik bare der ud af. Det virkede nærmest som om at linen knækkede, så langt gik blinket. Ved indspinningen kunne jeg mærke alt undervejs. Og det bedste af det hele, man kunne ikke mærke vibrationer eller støj fra øjerne på min Berkley stang.

Med hensyn til at denne line kunne være svær at binde, på grund af dens galthed. Vrøvl!

Night Fishing Deserves A Quiet NightEfter en rigtig god dag på kysten (dog uden fisk) kan jeg kun konkluderer en ting. DETTE ER MIN NYE LINE. Det er fuldstændigt som Berkley beskriver. Nul hukommelse, helt rund, nul elasticitet og lange kast. De glemte dog at beskrive en væsentlig ting. Ingen vibrationer og støj. Denne Nanofil line må siges at være suværen. Der er kun et tilbage at sige – PRØV DEN !

Jesper

Forst og Jagthuset

logo meh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s